top of page

About Us

Oldtimerliefhebber

Gespeciliaseerd in VW kever

Het begon allemaal als 14-jarige toen ik mijn eerste oldtimer kocht om aan te sleutelen. Ik volgde automechanica, waarna ik eerst aan het werk ging in de herstelling van vrachtwagens. Ondertussen bleef de liefde voor oldtimers groeien en werd het al snel duidelijk dat hier mijn toekomst lag...

Ik startte mijn bedrijf in 2011 onder de naam GAS 'Garage Autohandel Schoonaert'. Aanvankelijk sleutelde ik ook aan moderne auto's, maar dit maakte snel plaats voor uitsluitend oldtimers. GAS was reeds een begrip geworden, waardoor we verder gingen onder de naam 'Gas oldtimer service'. 

Sinds 2022 hebben we ook een eigen atelier en breidde ons team verder uit! 

Volle GAS blijven we inzetten op de toekomst!

20231031_101508.jpg

Waarom kiezen voor Gas oldtimer service

Safety first

Bij aankoop van een wagen worden standaard steeds enkele vervangingen gedaan, vooraleer ze verkocht worden. Zo garanderen wij jullie veiligheid. Er wordt steeds een onderhoudsboekje voorzien en de wagen wordt gekeurd voor verkoop.

Professioneel team

We hebben reeds jarenlange ervaring in het aankopen, herstellen en verkopen van oldtimers.

 

Ons bedrijf groeit, ons team groeit. Herstellingen, onderhoud, projecten... Daag ons uit!

Specialisatie

De Vw kever werd door de jaren heen onze specialisatie. We kennen deze wagens vanbinnen en vanbuiten. We gaan dan ook steeds op zoek naar mooie wagens die we tiptop in orde zetten voor verkoop!

Persoonlijk advies

Kom je op onderhoud met uw oldtimer, maar zien wij bij controle dat er meer herstellingen moeten gebeuren? Dan mag je zeker een telefoontje van ons verwachten en bespreken we samen wat er al dan niet uitgevoerd mag worden.

Klantenservice

Wij luisteren naar jouw wensen. Kom je op onderhoud, moeten er herstellingen gebeuren of heb je een oldtimer te koop? Contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden. 

Ook na aankoop van jouw oldtimer kan je bij ons terecht voor nazicht en opvolging.

bottom of page